Webp.net-resizeimage-6.jpg

BOUWPUZZEL

Bouwen is altijd een stukje puzzelen. Het vraagt coördinatie, voorbereiding en opvolging. De missie van Cobad is de complexiteit, regelgeving en eisen van een bouwproces voor jou, onze klant, op te vangen. Onze sleutel tot succes is onze aanpak : gestructureerd werken met respect voor alle betrokken partijen.


WAT GESCHIEDENIS…

COBADTimeLine-02 crop.png

ONZE EXPERTISE

Webp.net-resizeimage-3.jpg

Bouwteam management

Een correcte planning en plananalyse in combinatie met tijdige verslaggeving en budgettering zorgt gewoonweg voor minder conflicten.

Webp.net-resizeimage-5.jpg

Conflictbeheersing

Bemiddelend en met een jarenlange expertise kijken we naar samenwerkingen en problemen. Zo beheersen we samen door een correcte planning en opvolging heel wat conflicten.

Webp.net-resizeimage-4.jpg

Afgevaardigd bouwheer

Voorbereidend studiewerk, werfvergaderingen en bijkomend werftoezicht zetten druk op de tijd en energie van je eigen mensen. Cobad ontlast en zorgt voor een vlotte projectcoördinatie en planning.

154261539756269419 kopie.jpg

Screening uitvoeringsdossiers

Onze tijdige analyse van bestekteksten, meetstaten en detailramingen voorkomen budgetoverschrijding en verrassingen.

Webp.net-resizeimage.jpg

Haalbaarheidsstudies

Een goede voorbereiding loont. We bekijken samen jouw bouweisen en stellen een budgettering en conceptplan op. Zo begin je met kennis van zaken aan je bouwproject.

Webp.net-resizeimage-2.jpg

Administratief beheer

Offertes opstellen en opvolgen, data aanvullen van partners, contracten en typedocumenten voorzien. Cobad neemt je bouwadministratie over en zorgt voor overzicht.


COBADTimeLine-03_ED.jpg

Waarom CoBad?

Vermijd problemen

en conflicten.

Win tijd en budget.

TOEGELICHT DOOR MICHAEL

Programma van eisen

HAALBAARHEIDSSTUDIE

DOSSIERSCREENING


TEAM

Michael-web.jpg

Michael Van Nederkassel

Ingenieur architect - Zaakvoerder
michael@cobad.be
tel:+32(0)/470961389


Michael Van Nederkassel nam na een 12-jarige ervaring binnen een multidisciplinair studiebureau de stap naar zelfstandigheid. Die know-how vormt huidig het hart van Cobad. Als zaakvoerder staat Michael in voor het beleid en bestuur van Cobad.

Sabine-web.jpg

Sabine Segers

Financieel en administratief aanspreekpunt - Mede-oprichter
sabine@cobad.be
tel:+32(0)/93289099

Sabine Segers is sinds 2001, onder de naam Seven O, actief als zelfstandig interieurarchitect. Binnen Cobad, waar Sabine mede-oprichter is, is ze de administratieve en financiële ruggesteun.

Evelien

Evelien Dewaele


Evelien Dewaele is sinds eind 2018 werkzaam bij Cobad. Op basis van haar ervaring in planning en werfleiding en haar specialisatie in vastgoed en landmeten staat ze mee in voor de projectcoördinatie van grote bouwprojecten