Renson

PROJECTDETAILS

Opdrachtgever: Renson

Project: Nieuwe fabriekssite

Omvang: 55.000 m²

Opdracht: Projectcoördinator

Bouwbudget: 75 miljoen euro

Looptijd: 2019 - 2020

Extra informatie: Website Renson

Nieuwsartikelen: https://www.tijd.be/ondernemen/consumentengoederen/renson-investeert-75-miljoen-in-nieuwe-fabriek-in-deinze/10082020.html:

OMSCHRIJVING PROJECT

Renson groeit fors. In Deinze aan de E17 komt er daarom een nieuwe site waar zowel ruimte is voor een fabriek, kantoor & onderzoeks- en experience center. In dit laatste kunnen kopers, dealers en consumenten inspiratie opdoen over het outdoor gamma van Renson. Zo produceert Renson in deze afdeling reeds pergola’s, carports en tuininrichting. Maar ook nieuwe producten krijgen hier hun stek. Zo breidt dit door innovatie gedreven bedrijf hun gamma outdoorproducten uit met pakketbrievenbussen, gevelpannen en tuinelementen. 

Expertise

Dergelijke bouw brengt de nodige complexiteit met zich mee. De noodzaak en wens voor een centrale projectcoördinatie was dan ook groot. Denk maar aan de combinatie van een kort tijdsbestek, meerdere partners en verschillende onderzoeksnoden. Om dit zorgeloos te laten verlopen, koos Renson voor Cobad om in alle vertrouwen mee te sturen en op te volgen.